Nederlands
Zoeken...
Nederlands

Animatie

Hallooooooo! Wij zijn het recreatieteam en zorgen ervoor dat er iedere dag super leuke activiteiten te doen zijn op de camping. Op Beringerzand is het altijd FEEST!

Tijdens schoolvakanties en op feestdagen bieden wij 7 dagen per week een gevarieerd animatie programma, geschikt voor alle leeftijden! Daarnaast rijdt dagelijks de Beringerzand-Express. Laat je rondrijden door deze iconische trein over Recreatiepark Beringerzand. 

 Klik hier voor het actuele Recreatieprogramma

Als ouders wil je maar één ding; een heerlijke en onbezorgde vakantie voor jezelf en je kinderen. Ons animatieprogramma is er voor alle leeftijden en voor iedereen! Maak kennis met Bobbie de Beer en ons professionele animatieteam dat zijn uiterste best doet om er elke week weer een spectaculair programma van te maken. Wat dacht je van knutselen in de porrelhoek voor de allerkleinsten, bingo voor jong en oud, handboogschieten, vossenjacht, levend stratego of het befaamde Jachtseizoen (bekend van StukTV)! Daarnaast organiseren wij mega events zoals een color run, spokentocht en spectaculaire luchtkussens.

Het gaat weer beginnneeeennnnn!!