Nederlands
Zoeken...
Nederlands
Algemene info
Prijzen & Beschikbaarheid

Kampeerplaatsen

Ruime kampeerplaatsen
Camping Beringerzand is gelegen in een bosrijke omgeving, je kunt kiezen voor een halfbeschutte of juist een zonrijke plaats. Met ruim 350 kampeerplaatsen is er voor iedereen een geschikte kampeerplaats. De kampeerplaatsen op onze camping in Limburg zijn ruim opgezet en de kampeervelden zijn perfect onderhouden. Op alle kampeerplaatsen kun je gebruik maken van elektra (10 ampère), water en kabeltelevisieaansluiting. Er is één bijzettentje van max. 6 m2 per plek toegestaan. En natuurlijk is er draadloos internet op de hele camping aanwezig. Sanitair en douchen is gratis!

Comfortplaatsen
Alle kampeerplaatsen op Camping Beringerzand zijn zogenoemde comfortplaatsen. Alle plaatsen beschikken over 10 ampere stroom, een watertappunt tussen twee kampeerplaatsen, stroomaansluiting en CAI aansluiting. De velden 'Speels-Ondeugend' en 'Spannend' beschikken over vuilwaterafvoer m.u.v. Ab Knieflap en Dorien Durfniet. De comfortplaatsen hebben een gemiddelde grootte van 100 m2. 

Kampeervelden ingedeeld op leeftijd
Voor ieder kind wat wils! De kampeervelden op kindercamping Beringerzand zijn ingedeeld op de leeftijd van de kinderen en beschikken allemaal over passende speeltoestellen. Het grote voordeel van deze indeling is dat jouw kinderen kunnen spelen met leeftijdsgenootjes en iedereen heeft hetzelfde dagritme! Bovendien kun je hen vanuit je luie stoel voor de tent of caravan gemakkelijk in het oog houden. Zelfs de allerkleinsten kunnen veilig in de speeltuin op het veld spelen! Heb je kinderen van verschillende leeftijden? Uiteraard is de keus altijd aan jou, maar neem bij twijfel gerust contact op om dit met ons te bespreken. 

Voor de allerkleinsten tot acht jaar is er kampeerveld ‘Speels-Ondeugend’. Op het veld is een zandbak, schommel, wipkip en/of ander speeltoestel. (gele velden)
Iets oudere kinderen, tot tien jaar, kamperen op de velden ‘Spannend’, waar de speeltoestellen iets uitdagender zijn.(blauwe velden)
En de oudste groep, tot veertien jaar, gaan op avontuur op de ‘Avontuurlijk’-kampeervelden. (rode velden)

Deze unieke indeling van ons kampeerterrein in Limburg is zelfs Europees genomineerd voor de KCK-ANWB Innovatie Award!