Nederlands
Zoeken...
Nederlands

Cultuur

Activiteiten in Peel en Maas
In de zomer worden er veel activiteiten georganiseerd voor de inwoners van Peel en Maas, als ook zijn gasten. Loop eens binnen bij het VVV kantoor in Panningen, en laat je inspireren!


Dok6 Theater en Cinema
Lekker naar de nieuwste film in onze service bioscoop en hierna borrelen in ons gezellig café? Of vooraf wat eten in ons restaurant? Dit kan allemaal bij DOK6 Cinema. DOK6 Cinema biedt het meest actuele aanbod bioscoopfilms. Van Komedie tot Actiefilm en van Thriller tot Kinderfilm. Onze bioscoop bestaat uit 4 zalen waarvan 3 zalen zijn uitgerust met het service concept. Hapjes en drankjes worden tijdens de film aan uw stoel geserveerd zonder dat u daar hinder van ondervindt. In de zomervakantie komt u nog meer tot rust in onze Huiskamerbioscoop.


Streekmuseum 't land van Peel en Maas
Luister naar de verhalen van Peelwerkers en boeren, laat je meeslepen door sagen en legenden over rovers en kabouters en luister naar de sprookjes van de fluisterbomen bij Museum Peel en Maas.Het museum is gevestigd in voormalig klooster Kerkenbosch, dat nog steeds de sfeer van weleer ademt. Elke ruimte van museum 't Land van Peel en Maas heeft een ander thema waarbij veel aandacht is voor jonge gasten. Een bezoek loont de moeite!


Musea in heel Limburg
Het streekmuseum 't Land van Peel en Maas is het museum dat zich het dichtst bij Camping Beringerzand bevindt. Limburg heeft natuurlijk nog veel meer musea. Het VVV heeft deze allemaal op een rij gezet.


Kasteeltuinen Arcen
Kom genieten in een van de meest veelzijdige bloemen- en plantenparken van Europa. In het pittoreske dorpje Arcen, gelegen in de prachtige Maasduinen van Noord-Limburg ligt Kasteeltuinen Arcen. Kasteeltuinen Arcen is een van de meest veelzijdige bloemen- en plantenparken van Europa. Het park is 32 hectare groot en heeft meer dan 15 unieke tuinen en een historische buitenplaats met 17de-eeuws kasteel. Kasteeltuinen Arcen is in 2016, 2017 en 2018 door Land van ANWB uitgeroepen tot het 'Leukste uitje van Limburg'!