Nederlands
Zoeken...
Nederlands
Algemene info
Foto's
Prijzen & Beschikbaarheid

Huur een Tipi op Recreatiepark Beringerzand in Limburg!

Heb je altijd al eens het echte 'indianen-gevoel' willen hebben?

Dan zit je goed bij Camping Beringerzand in Limburg, want wij hebben echte Tipi-tenten op de camping staan. Onze Tipi-tenten hebben een doorsnede van 7 meter en ze zijn 9 meter hoog. Ter bescherming tegen mogelijke regen is er een extra 'buitendak' bevestigd, uiteraard doorzichtig zodat je 's nachts de sterrenhemel kunt blijven zien. Binnen hangt een 'Ozaan' waar de bedden onder geplaatst kunnen worden. 

De Tipi-tent beschikt over 6 slaapplaatsen, daarvoor zijn er matrassen aanwezig. Je dient zelf slaapzakken, kussens, handdoeken e.d. mee te nemen. De dekens die er liggen zijn voor de ondergrond bedoeld. Natuurlijk mag je hier altijd gebruik van maken, soms is het gewoon wat kouder. In de tent is een kookgelegenheid met 2 pitten op gas en een barbecue. Het keukengerei (servies, bestek, pannen, snijplank, thermoskan, koffiefilter, fluitketel, schalen, jerrycan, schoonmaakmiddelen etc.) voor 6 personen is aanwezig. Er is ook een picknicktafel voor binnen. De tafel kan makkelijk naar buiten, daar staan al banken, bij de vuurplaats. Hier is het avontuurlijk toeven bij een vuurtje van houtskool. Een kampvuur is helaas niet toegestaan. Voor de kinderen ligt er wat speelgoed in de Tipi-tent. 

De enige elektrische apparaten die aanwezig zijn (vanwege hygiëne en veiligheid), zijn een kleine koelkast en een elektrisch kacheltje en een extra stopcontact. Deze staan verdekt opgesteld, om het 'Indianengevoel' niet te verstoren....    

De tipi-tent kan door middel van een 'deur' in de vorm van een doek gesloten worden. Mocht uw regendans goed hebben uitgepakt, dan kan de tipi-tent vochtig worden. Maar daar heb je in het mooie Limburg gelukkig niet al te vaak last van.

 

Tipi tent
Tipi tent
Tipi tent
Tipi tent