Nederlands
Zoeken...
Nederlands

Recreatieprogramma

Volop plezier en vermaak op Camping Beringerzand!

Tijdens schoolvakanties en op feestdagen bieden wij 5 dagen per week een gevarieerd recreatieprogramma, geschikt voor alle leeftijden! Daarnaast rijdt dagelijks de Beringerzand-Express. Laat je rondrijden door deze iconische trein over camping Beringerzand. 

Een onbezorgde vakantie volop recreatie

Als ouders wil je maar één ding; een heerlijke en onbezorgde vakantie voor jezelf en je kinderen. Ons recreatieprogramma is er voor alle leeftijden en voor iedereen! Maak kennis met Allemansvriend Tjezz en ons professionele animatieteam dat zijn uiterste best doet om er elke week weer een spectaculair programma van te maken. Wat dacht je van knutselen in de porrelhoek voor de allerkleinsten, Levend Sjoelen, (oven)heerlijke Picolini's bakken, een skelterrace of een spannend potje Lasergamen? zomaar een greep uit onze activiteiten. 

Recreatieprogramma

Een indruk krijgen van enkele vorige recreatieprogramma's, of zien wat er deze week op de planning staat? Elke vrijdag in de vakanties komt er een nieuw programma online, dat je zowel hier als op onze facebookpagina kunt vinden. En natuurlijk ook offline, gewoon bij de receptie op te halen.

Wanneer is er animatie op de camping?

 

 

Let op: de animatieprogramma's zijn onder voorbehoud, er kunnen kleine wijzigingen plaatsvinden in het animatieprogramma